Alone

näytelmä
draama
pienelle ryhmälle (2-5 näyttelijää)
englanti

Esitysoikeudet Suomessa:
Vili Maunula (vili.maunula@agencynorth.com)

Tilaa teksti

Pyytämällä teoksen vakuutat tekstipyyntösi olevan teatterituotannon suunnittelua varten Suomessa ja suostut tietosuojakäytäntöihimme, jotka löydät täältä.
Alone

Teoksesta

Tähtienvälisen avaruusaluksen kahden vuoden missio on loppusuoralla. Tehtävänä oli löytää ratkaisu ilmastonmuutoksen runtelemalle maapallolle. Aluksen kahden naisen miehistö uskoo tässä onnistuneensa.

Pragmaattinen ja intohimoinen tohtori Sarah Taylor uskoo, että hänen työnsä vieraan mikrobakteerin parissa voisi tehdä Maasta jälleen asumiskelpoisen. Karismaattisen ja nokkelan nuoren pilotin Jessica Hollandin tehtävänä taas on saada Taylorin työ ja näytteet turvallisesti kotiin. Kaksikon on selviydyttävä haastavasta työympäristöstä, uskon ja tieteen vastakkainasettelusta sekä aluksesta, joka on repeämässä saumoistaan. Ja aika on käymässä vähiin.

Lukuisia palkintoja voittanut Alone on kahden naisnäyttelijän draama ilmastonmuutoksesta, uskosta, David Bowien musiikista ja naisen asemasta yhteiskunnassa. Mikä tai kuka on lopulta pelastamisen arvoista?