The Campervan

näytelmä
komedia
pienelle ryhmälle (2-5 näyttelijää)
englanti

Esitysoikeudet Suomessa:
Vili Maunula (vili.maunula@agencynorth.com)

Tilaa teksti

Pyytämällä teoksen vakuutat tekstipyyntösi olevan teatterituotannon suunnittelua varten Suomessa ja suostut tietosuojakäytäntöihimme, jotka löydät täältä.
The Campervan

Teoksesta

On rikkaan liikemiehen Hugh Webbin 60-vuotissyntymäpäivä. Mitä tämä elämässään jo kaiken itselleen ansainnut mies voisi haluta lahjaksi? Ei oikeastaan mitään. Päin vastoin – hän haluaa kaikesta eroon!

Oman elämän hetkellisyys ja globaalit katastrofit ovat saaneet Hughn mietteliääksi, ja lopulta tekemään päätöksen: hän aikoo myydä kaiken omistamansa, keskittää omaisuutensa hyväntekeväisyysprojektiin, ja elää itse jatkossa vaatimattomasti asuntovaunussa. Mutta kun hän ilmoittaa suunnitelmastaan syntymäpäiväillallisella, hänen nuori vaimonsa ja elokuvantekijäksi pyrkivä poikansa kauhistuvat. Ajatus on ehkä kaunis, mutta onhan se myös pähkähullu!

Onko Hughn uusi idealismi vain ohimenevä päähänpisto, vai onko tämä uusi Hugh? Mitä muutos tarkoittaa hänen perheenjäsenten elintasolle tai perinnöille? Ja onko tämä ensimmäinen asia vuosiin, josta Hugh ja hänen edellinen vaimonsa voivat vihdoin olla samaa mieltä?