Cock

näytelmä
draama
pienelle ryhmälle (2-5 näyttelijää)
englanti
Esitysoikeudet:
Vili Maunula (vili.maunula@agencynorth.com)

Tilaa teksti

Pyytämällä teoksen vakuutat tekstipyyntösi olevan teatterituotannon suunnittelua varten ja suostut tietosuojakäytäntöihimme, jotka löydät täältä.


Tuotantoja

02/2024
Teatteri Jurkka
Cock
Mike Bartlett, Karri ”Paleface” Miettinen

Cock – hurmaava kolmiodraama

John ja hänen poikaystävänsä ovat eläneet pitkään avoliitossa. Kun he päättävät pistää suhteensa tauolle, tapahtuu jotain odottamatonta: John rakastuu unelmiensa naiseen.

John potee syyllisyyttä, kärsii ristiriidoista, eikä osaa päättää, miten ratkaista tilanne. Poikaystävä on halukas odottamaan, mutta niin on tyttöystäväkin. Kun John ei suostu valitsemaan, läheisten elämä menee raiteiltaan.

Järjestetään illallinen, jolla kaikki ovat läsnä. Myös poikaystävän isä, joka on kutsuttu erotuomariksi. Nyt pitäisi päättää, missä mennään. Ja kaikki ovat valmiita taistelemaan.

Mike Bartlettin Cock on näytelmä rakkaudesta ja kaipuusta. Se kysyy, keitä me olemme ja keitä me haluamme olla. Cock on suora, älykäs, piikikäs ja riemukas katse erään miehen identiteettiin ja ongelmiin, jotka syntyvät, kun ihminen tajuaa, että hänellä on valinnanvaraa.

Mike Bartlett kuuluu brittiläisen nykynäytelmäkirjallisuuden terävimpään kärkeen. Hänen läpimurtoteoksensa, Cock, on palkittu Isossa-Britanniassa arvostetulla Olivier Awardilla.