Kovaa paskaa

näytelmä
komedia
pienelle ryhmälle (2-5 näyttelijää)
suomi

Esitysoikeudet Suomessa:
Markus Pyhältö (markus.pyhalto@agencynorth.com)

Kansainväliset oikeudet:
Vili Maunula (vili.maunula@agencynorth.com)

Tilaa teksti

Pyytämällä teoksen vakuutat tekstipyyntösi olevan teatterituotannon suunnittelua varten ja suostut tietosuojakäytäntöihimme, jotka löydät täältä.
Kovaa paskaa

Tuotantoja

11/2019
KOM-Teatteri
Kovaa paskaa
Veikka Heinonen

”Kovaa paskaa on hillitön komedia kolmen sukupolven miehistä"

"Anarkistinen esitys uudistaa hilpeästi perhetarinan perinnettä ja tapaa kertoa sukupolvien arvomaailmoiden yhteentörmäyksestä. Mitään ei kumarrella, mutta suuntaan jos toiseenkin pyllistetään tässä esityksessä."

"Epäfunktionaalisen perheen kolmen miehen, isoisän, isän ja pojan riitaisasta viikonlopusta kertova komedia sekoittaa muun ohella iloisesti sukupuolirooleja. Perinteinen maskuliinisuus näyttäytyy esityksessä päälle liimattavien viiksien tapaan hyvin huonoksi valinnaksi." Laura Kytölä / HS

”Veikka Heinosen komediassa KOVAA PASKAA seurataan ristiriitaisen uusioperheen viikonloppua. Kolme saman katon alla asuvaa miestä hahmottavat yhteiskunnan vaatimukset ja oletukset hyvästä elämästä oman sukupolvensa näkökulmasta."

"21-vuotias Juho hakee omaa suuntaansa ja tuskailee pääsykokeisiin lukemisen kanssa. Hänen isoisänsä Arto – ansioitunut Koijärven veteraani ja vannoutunut idealisti – toivoo Juhosta itselleen seuraajaa, joka pelastaisi maailman 2000-luvun katastrofeilta. Juhon isän Jaakko on kuitenkin sitä mieltä, että kunnon kansalaisuus ja keskiluokkainen elämä tarjoavaa Juholle avaimet hyvään elämään.”