Vi som är hundra

The Hundred We Are
näytelmä
draama
pienelle ryhmälle (2-5 näyttelijää)
ruotsi

englanti: The Hundred We Are

Esitysoikeudet:
Vili Maunula (vili.maunula@agencynorth.com)

Tilaa teksti

Pyytämällä teoksen vakuutat tekstipyyntösi olevan teatterituotannon suunnittelua varten ja suostut tietosuojakäytäntöihimme, jotka löydät täältä.


Teoksesta

Kohtaa kolme naista. Yksi on vallankumouksellinen, toinen joustava vaimo ja äiti, kolmas totuudenetsijä. Ovatko kaikki kolme naista yksi ja sama henkilö? Vai onko heitä oikeastaan sata? Naiset kertovat miten he matkustelevat, menevät naimisiin, kirjoittavat radikaalia runoutta, opiskelevat ja taistelevat poliittisen muutoksen puolesta. Mutta kenen tarinaa meidän pitäisi uskoa?

Astu näytelmäkirjailija Jonas Hassen Khemirin ailahtelevaan, leikkisään ja provosoivaan maailmaan. Se on viihdyttävä, säkenöivä ja vaarallinen maailma, jossa kaikki on mahdollista mutta mikään ei ole pysyvää. Khemirin katse läpäisee jokaisen elämän, se näkee salaisuudet ja valheet, unelmat ja illuusiot.

Näytelmä antaa äänen monen kantamalle sanattomalle tunteelle: Kuka oikeastaan olen? Ja kuka olisin ollut, jos olisin elämässäni valinnut täysin toisen tien? Onko mahdollista vaihtaa suuntaa, aloittaa uudelleen, voinko antaa itselleni anteeksi?

Tuotantoja

10/2019
Svenska Teatern
Vi som är hundra
Jonas Hassen Khemiri